Forum Fiatclub.nl

Het nieuwe forum van Fiat Club Nederland
Het is nu 20 sep 2018, 11:04

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 28 jul 2018, 17:29 
Offline

Geregistreerd: 27 jul 2018, 11:27
Berichten: 3
Hallo,

Sinds twee weken in het bezit van een fiat 500 uit 2015, met ca 28k op de teller. De eerste week liep de auto stationair prima volgens mij.
Sinds de laatste week draait de auto als ik hem start met een koude motor stationair circa 1500 toeren, hij loop voor de rest wel regelmatig, ook heb ik een enkele keer gehad dat hij even één kleine pruttel gaf en uitviel. Het probleem doet zich tot op heden volgens mij uitsluitend voor met een koude start (voor zover het koud is momenteel:)) als ik een paar minuutjes gereden heb en ik start hem dan, dat loopt hij keurig 8- 9 honderd toeren en voor zover ik als leek kan horen regelmatig....

Zijn er misschien meer die dit weleens (gehad) hebben? en of weten wat dit kan zijn....?

bvd


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling