Forum Fiatclub.nl

Het nieuwe forum van Fiat Club Nederland
Het is nu 19 okt 2019, 09:47

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 02 okt 2019, 18:14 
Offline

Geregistreerd: 08 nov 2016, 20:48
Berichten: 5
Hallo,

De titel geeft het probleem al volledig weer. In beide lampjes, allebei aan de passagierslijst, schijnt een heel zwak signaal. Heb ze beide al vervangen, maar dit helpt niet. Het stadslicht was al een tijdje, maar het achterlicht weet ik pas sinds gisteren omdat andere automobilisten knipperden.
Het stadslicht heeft ook nog wel eens op volle sterkte gebrand, maar inmiddels al enige tijd niet meer.

Iemand idee wat het probleem kan zijn?


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 02 okt 2019, 19:47 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 02 apr 2013, 08:29
Berichten: 233
massa aansluitingen


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 03 okt 2019, 08:39 
Offline

Geregistreerd: 08 nov 2016, 20:48
Berichten: 5
Ok dank je wel. Is dit iets wat eenvoudig is te verhelpen of is het een wat meer complex probleem wat door de garage moet worden verholpen?


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 03 okt 2019, 08:47 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 02 apr 2013, 08:29
Berichten: 233
Massa aansluitingen controleren is voor een goede garage een eenvoudige klus.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 03 okt 2019, 15:45 
Offline

Geregistreerd: 08 nov 2016, 20:48
Berichten: 5
Ik heb het idee dat ik het zelf misschien ook wel kan oplossen. Enig idee waar de aansluiting zit bij een Punto uit 2004?


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
BerichtGeplaatst: 05 okt 2019, 16:44 
Offline

Geregistreerd: 08 nov 2016, 20:48
Berichten: 5
Ok, het lek is boven water. Het probleem is hier echter niet mee opgelost, maar alleen veel groter geworden. Tijdens mijn zoektocht kwam ik nl. een verbrand en versmeuld bundeltje kabels en zekeringsblokje tegen links onderin de kofferruimte.

Bijlage:
CFE708A5-ED51-44B5-AF69-051FA31B6B4A.jpeg
CFE708A5-ED51-44B5-AF69-051FA31B6B4A.jpeg [ 135.33 KiB | 233 keer bekeken ]


Dit moet enige tijd geleden gebeurd zijn toen de auto niet meer wilde starten en enorm stonk. Volgens de garage lag het aan kortsluiting in de accu. Deze vervangen en het probleem leek opgelost. Tot nu dan.

Is het mogelijk om alleen . het beschadigde gedeelte te vervangen of moeten dan gelijk alle kabels eruit? Want dan gaan we richting total loss vrees ik?? :(


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling